Konference Ochrana měkkých cílů 2023

Konference Ochrana Měkkých cílů 2023, která se konala v hotelu Olšanka 8.6.2023, byla významnou událostí v oblasti komerční bezpečnosti a ochrany.

Konference se pořádala již po sedmé. Pořádání konference se ujaly renomované organizace jako Komora podniků komerční bezpečnosti České republiky,z.s., Česká pobočka AFCEA a ČVUT FBMI (Fakulta biomedicínského inženýrství).

Tato spolupráce umožnila přinést odborníkům z různých oblastí bohatý program a diskusi.

Konference se zaměřovala na problematiku ochrany měkkých cílů, což zahrnuje široké spektrum témat, jako je kybernetická bezpečnost, fyzická ochrana, ochrana dat, bezpečnost infrastruktury a další.

Účastníci konference měli příležitost se seznámit s nejnovějšími trendy, technologiemi a strategiemi v oblasti ochrany měkkých cílů a vyměnit si zkušenosti s předními odborníky v oboru.

Mezi hlavními řečníky konference byli přední odborníci z oborů bezpečnosti, akademické sféry a veřejného sektoru. Jejich příspěvky poskytly cenné perspektivy a nové pohledy na problematiku ochrany měkkých cílů.

Konference Ochrana Měkkých cílů 2023 byla dobře organizovaná a přinesla hodnotnou platformu pro výměnu názorů, sdílení informací a navazování nových kontaktů v oblasti komerční bezpečnosti. Účastníci získali ucelený přehled o současných výzvách, možnostech a nejlepších postupech v oblasti ochrany měkkých cílů. Konference tak přispěla k posílení povědomí o důležitosti a nutnosti ochrany měkkých cílů a podpořila další rozvoj této oblasti v České republice.

Děkujeme všem, kteří nás podpořili.

Poprvé v historii jsme se dostali na číslo 200 účastníků. Děkujeme a těšíme se vás při dalších akcích, které budeme připravovat.

Reportáž Regio TV1 z konference
www.ochranamekkychcilu.eu